La Marina

Vi har ett boende i La Marina

Senora de Lluc

Detta klosterpensionat ligger högt upp i bergen i en by som heter Lluc i området La Marina. Det ligger cirka 3,5 mil från Palma de Mallorca.

Gästhuset är stort och består av både rum och lägenheter. Lägenheterna har kök, privat badrum, aircondition och tv. Här finns en stor trädgård, en fotbollsplan och lekplats för barnen. På området finns 3 restauranger och ett café, apotek och små butiker.

För priser kontakta Klosterresor.

Kvällstid: 23:00

Bilder från Senora de Lluc