Muswell Hill

Vi har ett boende i Muswell Hill

Chester House

Chester House är ett retreat center som ligger i Muswell Hill, en trevlig förort till London. Tar endast 40 min in till Citykärnan av London.

Chester House tar emot enskilda och grupper för konferenser. Förutom dess närhet till London ligger Chester house i ett område med närhet till många små städer och pittoreska byar.

I huset finns vardagsrum, tv-rum och en stor trädgård som gästerna får nyttja.

För priser kontakta Klosterresor.