Ballater

Vi har ett boende i Ballater

The Auld Kirk

Detta gästhus ligger i den historiska byn Ballater inom Cairngorms nationalpark. Byggnaden är en tidig Viktorians skots kyrka. Landsbygden är fylld av vackra slott, herrgårdar och destillerier. Naturen runt om bjuder på goda möjligheter till promenader, cykling, fiske och ridning.

Rummen håller god standard, samtliga med dusch/wc. Rummen är utrustade med tv, kaffe/te kokare, hårtork, strykjärn. Det finns wifi access. Gästhuset har en mysig lounge med en bar.

För priser kontakta Klosterresor.