Cumbrae & Iona

Vi har ett boende i Cumbrae & Iona

Island Retreats

Detta är två Retreat center som ligger på två öar utanför Scotlands kust.

The college of the Holy Spirit

Detta ställe ligger på ön Cumbrae, bara en timme med båt från Glasgow. De tar emot grupper och enskilda, anordnar retreats och även bröllop, födelsedagsfester m.m. Det är en lugn och mycket vacker ö.

Dubbelrum ca £79.00/natt inkl frukost, enkelrum ca £54.50/natt inkl frukost. Halvp £16.00 tillägg, help £21.50 tillägg.

Bishop´s House

Detta ställe ligger på ön Iona. Iona är en liten ö som ligger sydväst om ön Mull. Till ön tar man sig lättast med färja från staden Oban. Detta ställe anordnar inte retreats med det är ett väldigt lugnt och fridfullt ställe att bo på i några dagar.

Halvp: £71/pers, help £76/pers

Bilder från Island Retreats