Edinburgh

Vi har ett boende i Edinburgh

Emmaus House

Detta retreat center/gästhem ligger centralt i Edingburgh med närhet till alla stora turistattraktioner i staden. Huset är en Georgiansk Villa från 1830-talet. Emmaus House är ett kristet gästhem som erbjuder boende- oavsett ålder, kön, civilstånd, sexuell eller religiös läggning – till besökare från hela världen.

Här kan du boka enkel, dubbel och flerbäddsrum. De tar emot grupper för retreats och man kan även hyra in sig för konferenser. Det finns en mysig liten trädgård och många sällskapsrum.

Okt-April: £30-£35/pers inkl frukost
Maj-sep: £35-£45/pers inkl frukost