The Friars

Detta gästhus ligger i Aylesford. Det är ett kloster där Karmelit Orden har funnits från 1300-talet. Nu är detta ställe omgjort till ett trevligt hotell dit man kan komma som enskild, par, gruppretreats eller hyra in sig för konferenser.

Området runt omkring brukar kallas ”The Garden of England”. Fantastiskt landskap med stora herrgårdar och fält av fruktodlingar. Kusten är fylld av badstränder. Här finns inga rum med egen toalett och dusch utan detta delas i korridor. Här finns wi-fi.

För priser kontakta Klosterresor.

Bilder från The Friars

Tillbaka till Aylesford