St. Denys

Vi har ett boende i St. Denys

Ivy House

Ivy House är ett Retreat center som ligger i kommunen St. Denys ca 5 km från Warminster center. Hit kan du komma som enskild för att ha ett lugnt och fridfullt boende i några dagar, eller som grupp för att ha retreat.

Här finns det gott om utrymme för stillhet. Trädgården är uppdelad i 4 delar, stora gården, gården vid bäcken, den gömda gården och köksgården. Det finns även ett sommarhus och många uteplatser där man kan ta sitt eftermiddagste eller läsa en god bok.

Alla rum är utrustade med handfat och te/kaffe kokare, badrummen ligger utanför rummen.

B&B: 26£ första natten, resterande nätter 24£/pers
Help: 46£/pers