Selly Oaks

Vi har ett boende i Selly Oaks

Woodbrook

Woodbrook är ett hotell dit man kan komma för reatrets, hyra in sig för en konferens, ta korta kurser i teologi, andlig uppbyggnad, kreativ konst m.m eller bara hyra in sig på B.B några dagar.

Det ligger i Selly Oaks bara några minuter med tåg från Birmingham City. Området runt omkring är fantastiskt avslappnande med en stor trädgård, labyrint, en vacker sjö, ängar och skogspromenader.

Alla rummen har privat wc/dusch, kaffe/te kokare, skrivbord, handfat och wifi access.

På hotellet finns ett vardagsrum, en källare med tv och biljardbord. Det finns konferencerum, tennisbana, vollybollplan, crocket bana och en stor sjö med båt som gästerna får använda.

B&B: Dubbelrum 72£
Enkelrum 53£